snif!…summer IS over… nyyh! kesä ON ohi…

last morning swim today… pool water +17, air +18 is faaaar toooo cold to REALLY enjoy the swim… Yes, I know, people in Finland swim in the winter time too, they make a hole, small or big on the ice, in they go and to the sauna after that.
Yes, I know the feeling after the swim is great… But I like to feel WARM…and we don’t have a sauna here! 🙂

viimeinen aamu-uinti…vesi oli hrrr…kylmää, ilma ei sekään lämmitä uinnin jälkeen, +18, joten tähän tämä rutiini sitten loppui toistaiseksi… Olen mukavuudenhaluinen, en tykkää jos palelen… Nytkin on jalassa sukat ja niiden päällä vielä villasukat koska lattiat on niin kylmät…

Minusta ei olisi avantouimariksi vaikka tiedän sen tuottavan mielettömän hyvän olon, en vaikka pääsisin saunaankin… 🙂

0 thoughts on “snif!…summer IS over… nyyh! kesä ON ohi…”

 1. nicole; a+b=just excuses! 🙂Next Tue I’ll start morning…moving…I don’t want to promise too much…autch!Have a great weekend everybody!Kaikille mukavaa viikonloppua!

  Reply
 2. Now, you were swimming and I was running.Are we good or what?I should go swimming too (we have a Thermal bath and a Sauna right here), but I don’t know a) whre my bathing Suit is and b) if I even still fit in it 😉

  Reply
 3. kylla tuo +18 tuntuu minustakin kylmalta, kun kesalla taalla turkissakin on +45 ja ylikin lamminta. varmaan samoin siella kairossa. suomessa aina ihmettelevat, kun kerron kaivaneeni ohutta pitkahihaista ylle lampötilan mennessa alle +20.ihanasti olet kuvittanut blogiasi.

  Reply
 4. Toinen mukavuudenhaluinen täällä. Villasukat minullakin jalassa vaikkei lattia kovin kylmä olekkaan. En myöskään tykkää uida kun kuumimpaan aikaan. Yleensä etelän lomamatkoilla.Palelee jo pelkkä ajatus avantoon menosta vaikka varmasti siitä tulisi hyvä olo.

  Reply

Leave a Comment