straight connection… suora yhteys…

0 thoughts on “straight connection… suora yhteys…”

  1. ebru; eika tarvita kullattuja seinia, palatseja tai edes seinia!Luonnossa kaikki maistuu paremmalta! 🙂nicole; i think it’s great to do outside – NATURAL!sateenkaari; 5x/pva on monta kertaa…Joskus aamulla klo 5 menen ulos kuuntelemaan moskeijoista kantautuvaa rukousten aanitulvaa…kuuluu tosi hyvin kun muuten tuohon aikaan on viela hiljaista…Aamut on minulle paivan parasta aikaa! (harvoin kylla olen 5 aikaan hereilla!)

    Reply
  2. kaunis rukoushetki.jos tayttaa sen velvollisuuden, etta rukoilee viisi kertaa paivassa,niin usein tuleekin tilanteita,missa joutuu rukoilemaan siella, missa rukouskutsun kuullessaan silla hetkella on. itse olen ollut nyt reilut 13 vuotta muslimi. en rukoile sita viitta kertaa paivassa.se vahan vaihtelee aina.

    Reply
  3. Tosi hyva napsaus tama. Mielestani on NIIN hieno juttu, etta muslimi voi hiljentya missa vain rukoushetken koittaessa- ja ystavan kanssa rukoilu on viela mukavampaa:)

    Reply

Leave a Comment