about adult WOMEN – she's almost 80 – is she too colorful? aikuisista NAISISTA – hän on melkein 80 – onko hän liian värikäs?

yes, she’s my mother…
the pink dress combination looks so cool on her…

So, is she too colorful for her age?

kyllä, hän on äitini (minä kutsun häntä mutsiksi)…
pinkki asukokonaisuus näyttää tosi hyvältä hänen päällään…

onko hän liian värikäs ikäisekseen?

0 thoughts on “about adult WOMEN – she's almost 80 – is she too colorful? aikuisista NAISISTA – hän on melkein 80 – onko hän liian värikäs?”

 1. Thanks for your comments!My mother doesn’t know about blogging but she was happily surprised when I told about the topic and her clothes being here…you know the sound you hear when she/he is happy but doesn’t say it but let you understand…pleased…Okay.Have a great day,have a great week!

  Reply
 2. Mielestani kukaan ei ole koskaan liian vanha pukeutumaan varikkaasti.Ma itse olen tosin jo parikymppisesta saakka omistanut paljon ruskeaa, sen lempivarini vaatteissa, kengissa ja laukuissa 🙂

  Reply
 3. Johki; tuohon en ole tormannyt, etta yli 3kymppinen olisi liian vanha farkkuihin???Entas sitten hiukset. En ole tuotakaan kuullut.Itsellani on ollut kaikkia pituuksia ja vareja.Mutta jos kuuntelisi mita mielta kukin on ei voisi pukeutua mitenkaan, hiuksista puhumattakaan…jos viela lisataan tahan meikit ja siita viela vaikkapa…nauru, juttelutyyli – siis mika on sopivaa, niin siitapa syntyy kiva soppa! 🙂

  Reply
 4. Ebru; hyva, kerron terveiset! En muista mutsini koskaan kayttaneen ruskeaa…Yelian; kerron terveiset! Mutsi ei ole koskaan pukeutunut tatimaisesti mika oli tietty kivaa varsinkin kouluaikoina…Ebru; taisit osua oikeaan muuten mutta mutsi ei taida fyysisesti olla yhta raiskyva kuin sina mutta muuten…Sopivaa…eiko se ole vahan sita miten vaatteensa kantaa? Vaikka olisi vimpan paalle kuteet niin ei ne nayta miltaan jos ei osaa niita kantaa.Ja karmeinta mita tiedan, on miehet jotka kayttavat yhta ja samaa pukua vuosikymmenesta toiseen, takapuoli kiiltaa ja kuluneesta kankaasta nakee melkein lapi…MUTTA se on puku! auts! Ja vierassa voi olla vimpan paalle radikaalisti pukeutuva nuori joka kantaa vaatteensa ehjina, raiskyvina, ylpean persoonallisesti!Nicole; my opinion, not the age but how you feel.I tell my mom all these regards! 🙂mytho; cultures are different!My mom is happy with her colors and I’m proud of her!I give her all your regards – she can wear colors and better not to listen other women’s blaa blaa…

  Reply
 5. En myöskään ymmärrä, miksi olisi liian värikäs? Olen itsekin varmaan samanlainen, vaatekaappiini yritän keräillä sateenkaaren kirjavuutta enkä usko muuttuvani vanhemmiten niin rajusti! Ja toinen asia mitä en ymmärrä on juuri tuo, että pitäisi olla tietynlainen, on jotain kummia lokeroita meille ihmisille. Ja niitä on omanlaisiaan lokeroita joka maassa. Suomessa jos on vähän erilainen, niin se yleensä heti ärsyttää monia.Vieläkin joskus törmään siihen ajatukseen, että esim. kolmekymppisellä ei ole soveliasta olla pitkää tukkaa. Höh, mistä lie tällainenkin aataminaikainen käsitys on peräisin. Tai että yli kolmekymppisellä ei sovi olla farkkuja kun se on liian teiniä.

  Reply
 6. Not sure my comment got to you…so again: I don’t personally think one can be too colorful for one’s age. I don’t see why one should be less and less colorful as one gets older…but maybe in different cultures this happens. I think if she is happy being colorful, then so be it! : )

  Reply
 7. I love it when people can wear bright colours and do so.What has age to do with it?I’m glad she wears what she likes and what she feels comfortable with instead of what other people think she should wear.

  Reply
 8. Meilla naisilla on kummallisia “sopivuus”kasitteita monista asioista- ei kuitenkaan kaikilla;)Siis mika on “sopivaa tietyssa iassa”.Mina toivottavasti olen kuten sinun aitisi samanikaisena- minkaan ei saisi olla esteena, jos haluaa olla “varikas”.Taitaa olla yksi syy kateus? Jos mummo 80 vee on tyylikas, raiskyva ja EROTTUVA, niin muiden on sita vaikea hyvaksya;)

  Reply
 9. Miksi muka ei saisi olla värikäs kun tulee iäkkäämmäksi? Miksi ei saisi pukeutua kuten haluaa,sen sijaan että käyttäisi harmaita tylsiä tätivaatteita? Ihanaa, että äitisi uskaltaa käyttää noin ihanan pirteitä värejä.Toivottavasti minäkin käytän,jos olen vielä olemassa hänen iässään.

  Reply

Leave a Comment