Driving to Cairo downtown – what did I see? part 3 + yesterday's answer… Matka Cairon keskustaan – mitä näin? osa 3 + eilisen vastaus…

our drive in the center of the Cairo continues…here Egyptian museum…
ajelu Kairon keskustassa jatkuu…tässä Egyptiläinen museo…

hassle at the first gate…
hässäkkää ekalla portilla…

hundreds of old, polluting cars in Tahrir Square…
sadat vanhat, saastuttavat autot Tahrir aukiolla…

our second home…
meidän kakkoskoti…

and in we go, narrow streets!
ja nyt mennään sisään kapeille kaduille!

marked!
merkitty!
All part 3 photos here
Kaikki osa 3 kuvat täällä

here’s the answer to yesterday’s question…one of my favourite fragrances…ETERNITY by Calvin Klein…
sorry but nothing to do with coffee or chocolate…

eilisen kuvakysymyksen vastaus, yksi lempituoksuistani…Calvin Klein’in ETERNITY…
sori, ei ollut kahvia eikä suklaata…

0 thoughts on “Driving to Cairo downtown – what did I see? part 3 + yesterday's answer… Matka Cairon keskustaan – mitä näin? osa 3 + eilisen vastaus…”

  1. Oi oi, I haven’t noticed these comments at all! I’m so sorry!ARJAANNELI; vitalis ja nivea – ihmisen parhaat voitelijat! 🙂JOHKI; voitko kirjoittaa ton englanniksi niin lisaan johonkin tulevaan postaukseen? voit laittaa spostilla [email protected]YAELIAN; niinpa, et ole ainoa…kun ei huomaa tai ei osaa ehka katsoa ‘silla silmalla’…en tajunnut etta otin tuolla yhdella reissulla niin paljon kuvia – vaikka kuinka monta viela tulossa! silmailtavaa siis riittaa! ja lauantaina tulee WO*IMA, muistathan!?RITA; aidat..ne tuli kuviin pakosti kun autossa istuin…toisaalta luo aidon tunnelman 🙂NICOLE; streets are packed! but that time when I took the pictures it was the most quiet time of the day! In the evening – no way I would go there if I didn’t have to!MYTHO; no, not too late! You’re the winner too! 🙂

    Reply
  2. Tuossa viimeisessä kuvassa lienee kaksi veristä kädenjälkeä, oletan. Yleensä niitä on vain läiskitty enemmän. Jotkut harjoittavat tällaista, teurastetaan jokin eläin (esim. vuohi) ja läästitään se veri esim. uuden auton päälle, se estää pahaa silmää. Täysin tarpeetonta, eläinparat, mitä tapahtui vakuutuksille ;))) Ei ole täällä tapana. Usein autokin on niin hieno, että rahaa kyllä on, ettei kyse ole ihan köyhistäkään.

    Reply

Leave a Comment