a reflection, an elephant, some wine and last part of Cairo pics…heijastus, elefantti, viinia ja viimeinen kuvasatsi Kairon keskustareissusta…

You were right, it was a fan I asked couple of days ago (but I forgot to post the original picture, sorry!)

Olitte oikeassa muutama päivä sitten kuvapähkinän kohteesta, se oli tuuletin (mutta unohdin postata alkuperäisen kuvan, sori!)

Here’s the knife which reflected the fan…

Tässä on veitsi josta kattofani heijastui…

And yesterday’s pics…
I know many of you enjoy every now and then red or white of these…
or not? 🙂

Ja eilisen kuvista…
Tiedän, että monet teistä nauttii aina silloin tällöin punaista, valkoista…eikö? 🙂

This little elephant is a miniature candle from Thailand…
this is macro pic, actual size of this one is about 1,5 cm
(0,0492125984 feet)… a tiny, tiny candle!

Tämä oikein arvattu elefantti on minikynttilä Thaimaasta…

kuva on lähis, todellinen koko noin 1,5 cm… pieni, pieni kynttilä!

and finally last pics from my downtown trip to Cairo…
I’ve had some technical problems to publish them…

ja lopuksi viimeinen satsi Kairon keskustareissun kuvista…
oli hieman teknisiä ongelmia julkaista ne aikaisemmin…

You’ll find all the part 6 pics from my Picmember folder

Löydät kaikki osan 6 kuvat Picmember kansiostani

0 thoughts on “a reflection, an elephant, some wine and last part of Cairo pics…heijastus, elefantti, viinia ja viimeinen kuvasatsi Kairon keskustareissusta…”

 1. NICOLE; you’re sooooo good! i like fans more than ACs…YAELIAN; laita blogiisi ihan tavallisten talojen kuvia niin saamme jonkinlaisen kasityksen teidan rakennuspoliitikastanne… 🙂SIROKKO; vai viinihuurussa…huonekalut! Raskaita, kuin palatseihin sopivia, ainakin nain pohjoismaalaisen nakovinkkelista…en kasita miksi pitaa olla niin prameaa?Joissakin sisustuslehdissa kylla on just sellaisia kalusteita joista tykkaan mutta kylla taalla viela perinteet jyllaa 3 kymppisten himassa kuin kodeissa mista ovat lahtoisin…Perinteet on vahvat – monessa mielessa!Mikas olo tana aamuna? hih 🙂

  Reply
 2. Heh viinihuuruissa naureskelen… Kävin tutkimassa kairolaista arkkitehtuuria ja nyt tiedän mistä meidän post-kolonialistinen tyylimme on peräisin… täällä näkyy varmaan kaikki egyptiläiset tv-kanavat ja ihmiset ovat olleet tarkkoina. Ennen tätä keskeneräisrakennusbuumia vain huonekalut oli peräisin Egyptistä.. Ei mutta, ootteko te jotenkin salakavalasti valloittamassa koko Pohjois-Afrikkaa!

  Reply
 3. Onpas hankala systeemi.Täällä kyllä paremmat systeemit, mutta ei aina uudet talotkaan ihan täysin muuttovalmiina luovuteta. Nykyään tosin standardit täällä paljon parantuneet.Elefantti!Kuinka edes sitä en onnistunut arvaamaan….;-)

  Reply
 4. HANNELE; taallakin liikkuu tuollaista selitysta…Ei vaan menisi esim Suomessa lapi…olisi maisema/arkkitehti/rakennus/suojelu jne jne ihmiset ja virastot kylla heti kimpussa! Sulla on hieno kukko kuvana, kiekuu!

  Reply
 5. ARJAANNELI; talot on uusia mutta sitten on loppunu rahat kesken tms.taalla on muutenkin outo systeemi: taloja ei rakenneta niin kuin Suomessa, kaikki valmiina, paitsi mita yksityiskohtiin voi vaikuttaa.Taalla eri firmat hoitaa putkituksen, ilmastoinnin (jos siis sen hankkii), keittion ja sinne tarvittat kalusteet jne.Todella monimutkainen ja ostajalle epavarma systeemi.Tiedan yhden perheen joka on ostanut uuden asunnon mutta valmistumispaivaa ei ole tiedossa kuin noin arvio, vuonna 2010.Suunnittele siina sitten…ja hinnat nousee koko ajan…voi olla ettei jaakaan rahaa mihinkaan suunniteltuihin sisustusratkaisuihin koska putkien vienti maksaakin rutkasti enemman kuin alunperin laskelmissa lukee.Norsulla kukka persuksissa – melkein, on vaan kynttilan sydan! kukka melkein kun palaessaan loistaa!

  Reply
 6. Nuo talot…. onko ne rakenteilla vai vanhoja?Kyproksella ja Turkissa oli vähän samankaltaisia. Uusia ei juurikaan erottanu vanhoista. Alaosa saattoi olla vanhaa, ja kun rahat oli loppunu yläkerta oli rakennettu vasta muutaman vuoden jälkeen.Toi eilinen kuva-arvoitus oli älyttömän vaikee… paitti se norsu. Meinasin laittaa, mutta ihmettelin että miksi sillä olisi kukka persuksissa?

  Reply

Leave a Comment