viikon 7 krapu

 

Viikon 7 krapu

 

haastesanat hissi, marraskuu, kilometri

 

Tapasin hänet maanantaina marraskuun kuudes päivä kauppakeskuksen hissin edessä. Näin sen heti, mies minun makuuni. Ei sormusta, ihana korkeakauluksinen villapaita päällä. Ja ne silmät. Kun hän kääntyi kysymään mikä kerros, meinasin pyörtyä. Ah, siinä hän on, minun mieheni!
Toivoin hissimatkan kestävän ikuisesti. Mietin kuumeisesti mistä aloittaisin keskustelun. Hän tuoksui hyvälle. Tuli hiki.
‘Käytkö usein täällä?’ kysyin ihan pöhkönä. Apua, hän kääntyi suoraan minuun päin, tuijotti ihanilla silmillään! ‘Viikottain. Asun tuossa kilometrin päässä ja saan kauppareissuista sopivan kävelylenkin. Entä sinä?’
‘Minä? Asun. Siis aika lähellä.’ Meinasin pyörtyä.
Jäimme sattumoisin samassa kerroksessa pois ja kävelimme samaan suuntaan. Sillä suunnalla olemme edelleen.

 

 

 

 

11 thoughts on “viikon 7 krapu”

Leave a Comment