krapu 10

KRAPU
pidä kii,
halaa mua,
pyydän,
pidä kii.
lennä mun kans
täältä pois,
lämpimään, aurinkoon.
pidä kii, nyt mennään!
Luulin tuon olevan alku hittibiisille monta vuotta sitten.
No ei ollut. Tuonne pöytälaatikkoon se jäi satojen muiden sepitysten kanssa.
Nuorena kuvittelin että osaisin kirjoittaa mutta muutaman kurssin käytyäni totesin että olen tylsä, pidättelen, en anna sanojen vapaasti virrata koska saattaisin paljastaa itselleni itsestäni puolia joista en pidä.
Niin kuin sen, että tykkään kirjoittaa raastavia, verisiä, jopa väkivaltaisia tarinoita vaikka en pysty katsomaan väkivaltaa edes leffoissa. Olenko patologinen tappaja tai murhanhimoinen hirviö mitä kukaan ei uskoisi oikeasti koska olenhan taloyhtiön kaunis donna.

croquis drawing lady of the house by BLOGitse

 

Sata sanaa, joista yksi on KRAPU.

Viikon 10 sanat: halata, pyyntö, lento

 

 

8 thoughts on “krapu 10”

 1. Olen huomannut, että biisien sanat syntyvät helpommin englanniksi, eivät tunnu niin korneilta ja pateettisilta silloin 😀

  Tekstit ja kirjoittaja eivät aina ole yksi yhteen. Omat jutut tuntuvat usein olevan aika inhorealistisia ja ne, jotka minut tuntevat, väittävät, että olen itse jotain ihan muuta.

  Tykkäsin pohdiskelusta, sokka irti ja kirjoittamaan sitä, mitä haluat, verta kehään!

  Reply
  • hahah ‘verta kehään!’ Tähän haasteeseen osallistuminen on kyllä joka kerta kirjoitusta aloittaessa herättänyt mielikuvituksen lentoon. Kirjoitan heti tarinan kun saan kolme sanaa. Ihan mitä tahansa mielestä ulos tulee. Poistun. Jätän tekstin lepäämään. Joku teksti on ollut viilausta vaille valmis mutta jotkut olen kirjoittanut lopulta täysin uusiksi. Oikein hyvä saada aivot ajattelemaan, vaikka fiktiota!

   Reply
 2. Pingback: Ikkuna | SusuPetal
 3. Kirjoittaja ei ole yksi yhteen sen kanssa, mitä kirjoittaa – juuri sitähän on mielikuvituksen lento. Teksti alkaa mukavasti tuolla laulunpätkällä. Tykkäsin pohdinnasta.

  Reply

Leave a Comment