art, dance, music….

I know you all do and like art but what kind of music you like?

What kind of music you like to dance? Listen while painting/reading/driving etc.?

I’m a disco queen 🙂 hahahah no, but I like to dance funk, soul, rock…

When I paint or read I often listen (light) classical music.

Can’t remember what I listened when digipainted this

brushes by BLOGitse

Paint Party Friday

 

Small creatures continue their adventure in

ThemeArt challenge

‘picture tells a story’

Ă–tökät jatkaa touhujaan…

#3/6

picture_tells_a_story_3_by_BLOGitse

#4/6

picture_tells_a_story_4_by_BLOGitse

Light, oh,  light! You are so welcome!

Soon we’ll have 12 hrs daylight, zuhuuwohoo!!!

 

weekend flowers by BLOGitse

Have a relaxing weekend!

 

11 thoughts on “art, dance, music….”

 1. Music is always in the background in this house as it’s part of my DH job, always something new and upcoming to discover. Music can be just as expressive leaving art marks within. Fabulous post!!
  Happy PPF xx

  Reply
 2. oh what a cute, fun way to begin your post! I love most kinds of music- yes disco is the best to get you moving. But depending on my mood and what I’m trying to do I also love smooth jazz, rock,… and others. Daffodils- a sure sign of spring! happy PPF!

  Reply
 3. Tykkään monenlaisesta musiikista (klassinen, etno, jazz) mutta latinorytmejä kuullessa tekee aina mieli tanssia, tuovat muistoja siitä kun asuin Venezuelassa:)
  Hienot työt taas:)

  Reply
 4. Give me old time rock n and throw in some disco. The best beats to dance to. My brother and I use to dance and won many awards. I love your art especially the little guys on the flowers.

  Reply
 5. Kuuntelen niin laaja-alaisesti eri genrejä että vastaan tähän kaikki mikä on hyvää ja hyvää on kaikki mikä herättää erilaisia tunteita. Jos musa on mitäänsanomatonta, ei vaan tunnu missään tai tuntuu jopa ahdistavan muoviselta paskalta niin jää väliin. On paljon bändejä joilta kuuntelen vain yhtä, kahta biisiä, sitten taas tällaisia kokonaisvaltaisia kuten Alter Bridge tai AC/DC, Rainbow, joilta menee läpi koko tuotanto. Paljon on listalla 70-luvun hard rockia, rokettia yleensä, poppia vähemmän ja nyky r’n’b ja hip hop sekä räp aika vähemnmistössä.
  Sit on jotain selittämättömiä kuten Sanni josta diggaan ihan simona, olen tätä analysoinut itsessäni ja muuta vastausta ei löydy kuin se että mä vain tulen hyvälle tuulelle kun kuuntelen häntä. Kosketuspintaahan viisikymppisen miehen ja parikymppisen naisen välillä ei juurikaan ole vaan onpa osa teksteistäkin sellaisia että saan niistä jotain irti. Toki se että olen muusikko ja arvostan häntä oman musansa tekijänä ja soittimien laajan hallinnan, vaikuttaa osaltaan. sama kuin Vesalan kanssa. Paula on tällä hetkellä kaikkein parhain!!!
  Jopas innostuin=)

  Reply
  • Voi Sus’ kanssa! Rainbown lisäksi Guns and Roses…aaah! ja onhan noita vaikka kuinka paljon!
   Sori mutta mulle ei iske Vesala. Ihmisenä vaikuttaa ihan mukavalta mutten tykkää hänen musastaan, ei liikuta. Sannia voin kuunnella radiosta mutten ostaisi hänen musaansa. No en kyllä enää muutenkaan osta musaa…
   Mun mies on myös muusikko, kitaraa soittaa duunipaikan bändissä. Eli musa on meidän molempien elämässä tärkeä juttu! 🙂

   Reply
 6. Hi there ! My favourite music is Paul Simon Graceland album – absolutely! It really gets me in the mood, thanks for asking :D)
  Your digi painted vase is lovely in its simplicity.
  Oh those tiny creatures are so gorgeous on their yellow flowers!
  Beautiful daffodils too.
  All beautiful art. Happy PPF :D) xx

  Reply

Leave a Comment