krapu 13

KRAPU
Pehmeät huulet. Lämmin syli. Vapaus valita.
Näitä pyörittelin ensimmäisenä kun luin haasteen sanat.
Lämpimät huulet. Pehmeä syli. Valinnanvapaus.
En millään pääse eroon tuosta valinnasta. Yritän.
Vapaus ja vastuu. Joo-o. Vapaa kuin lintu. Liian kulunut.
Vapaa kun ei ole vangittuna tai vapaa kun ei ole varattu.
Entäs vapahtaa, vapauttaa tai vapautus.
Kuka vapahtaa kenet. Loma vapauttaa työstä. On lupa pitää vapaata. Vapautus syytteestä. No nyt jäin jumiin vapauteen. Olen sanan vanki enkä siis vapaa. Entäs pehmeä pyristely uusien sanojen syliin. Hm. Hyvä. En halua olla vain yhden sanan vanki. Haluan olla vapaa valitsemaan sylillisen sanoja joita käytän miten huvittaa.

freedom krapu 13

25 thoughts on “krapu 13”

 1. Sanoilla leikkiminen on hauskaa. Tässä maistelit sanoja eestaas malliin jos toiseenkin ja lopputuloksena mainio krapu. Kuvasikin mainio, siitä ei taida kohta kukaan päästä vapaaksi, kaikki jumiutuvat somuun.

  Reply
  • No niin. Blogin nimi kokonaisuudessa (http://omaverstas.blogspot.com/) kannattaa kirjoittaa nimen, sähköpostiosoitteen lisäksi. Ja sitten vielä noiden alapuolelle boxiin ruksi, niin ei pitäisi kaikkia noita uudelleen kirjoitta kun seuraavan kerran täällä käyt. (Blogiani on päivitetty ja tuon boxin toimivuutta tarkkaillaan)
   Minä en valitettavasti voi kommentoida blogissasi ennen kuin sieltä löytyy nimi/URL vaihtoehto…

   Reply
 2. Juuri näin! Hauskaa pohdiskelua sanoista. Vapauta itsesi sanojen kahleista ja…..mitä siitä seuraakaan. Erilainen, kiva Kraputeksti.

  Reply
 3. Minullakin oli vaikea valita näistä sanoista, toki kirjoitin sitten ekasta jutusta mikä tuli mieleen. Hauskaa pohdintaa sinulla tässä.

  Reply

Leave a Comment