krapu 14

KRAPU

Hei, iloitkaa kaikki kanssani!
Voitin lotossa sikapaljon r-a-h-a-a! Nyt voin toteuttaa monia haaveita, unelmia! Tiedän mitä on olla tarkkapirkka rahan suhteen, sitä ei ole koskaan ollut liikaa. Mutta nyt on tarpeeksi!
Kun saan rahat tilille tieni vie ensin pankkiin ja maksan lopun asuntovelan pois. Sitten tarjoan ystäväporukalle illan ruokineen ja juomineen jossain ravintolassa mistä on huikea näköala.
Mies voi pitää sapattivuoden ja buukkamme kauan suunnittelemamme Japanin reissun.
Naapureilta tämä täytyy pitää tarkkaan salassa. Hehän pettyisivät kun eivät voisi ostaa uutta autoa kuten me. Emme tietenkään halua rahan pilaavan hyviä naapurisuhteita. Voi tätä onnea ja riemua!

 

krapu japan by BLOGitse

 

30 thoughts on “krapu 14”

 1. Jopa japaninlippu hymyilee kravullesi ja mikäpäs siinä on hymyillessä, kun rahaa on kuin roskaa. 😀 Hauska tarina – vielä hauskempaa olisi, jos osuisi omalle kohdalle ja ihan oikeasti! 😛

  Reply
 2. Kiitos kärsivällisyydestä BLOGitse. Tein nyt vielä korjauksia joita ehdotit. Selostuksesi on ihan selkeää, vika on ollut täällä päässä. Kommentointiasetukset on ollut blogin alusta asti VAIN google tili, en ole kiinnittänyt siihen huomiota. Tämä Krapu kirjoittelu on ihan uutta minulle ja kommentointi kuuluu asiaan, ihan totta.
  Kiitos vielä kerran ja aurinkoista päivää!

  Reply
  • Hienoa että osasin oikein auttaa! Joskus selitän (arjessakin) asioita auki sekavasti siksi en ole varma että osaan oikein avata mitä tarkoitan. Pääasia että olet itse tyytyväinen ja minä pääsin jo kommentoimaan, kiitos!
   Aurinkoa päivään!

   Reply
  • Kylläpä nyt on sinulle vaivaa…mutta vielä pari juttua:
   1. kun syötät/tallennat VAIN blogisi osoitteen (https://omaverstas.blogspot.com/) voit helposti kommentoida kaikkia postauksia (siis muitakin kuin krapuja)
   2. jos tallennat linkin, kuten nyt (https://omaverstas.blogspot.com/2019/03/krapu-14.html), se vie jatkossakin VAIN kirjoittamaasi krapu 14 postaukseen jos et kirjoita aina uudelleen oikeaa, viimeisimmän postauksesi linkkiä.
   Tallennus muistaa sen minkä olet viimeksi siihen kirjoittanut, sen blogini muistaa.
   Toinen juttu.
   Sinulla on kommentointiasetuksissa VAIN google tili. Eli kaikilla pitää olla googlen sähköpostiosoite. Muut, kuten minä, ei voi kommentteja sinulle jättää.
   Bloggaamisen yksi idea on vuorovaikutus ja kommentit pitäisi olla mahdollisia myös muille kuin Blogger eli Blogspot bloggaajille. Mutta mikäänhän ei ole ‘pakollista’, jos ei halua kuin Blogspot bloggaajien kommentteja se on toki sallittua :).
   Huh. Selitinköhän tarpeeksi selkeästi? Jos tarvitset apua tai vinkkejä kerro ihmeessä, yritän auttaa!
   Myös SusuPetal varmaan auttaa, hän on blogannut ‘ikuisuuden’… 🙂

   Reply
 3. Pingback: Taikaa | SusuPetal
   • ps. linkkisi oli väärin kirjoitettu mutta korjasin sen. Vinkki: kopioi blogisi URL jonnekin mistä saat sen blogivisiiteillä helposti copy-paste tietoihin. Säästyy aikaa ja vaivaa plus kirjoitusvirheet jäävät pois.
    Jos olet tallentanut käyntisi tänään antamallasi osoitteella niin korjaathan sen kun tulet seuraavan kerran muutoin tallennus muistaa aina väärän osoitteesi…

Leave a Comment