krapu 44

KRAPU

Kun päässä viiraa, masentaa tai käyt ylikierroksilla kannattaa pysähtyä, hengittää syvään ja miettiä miten käsitellä eli prosessoida tilannetta.
Onko syynä kiire, päässä liian paljon sekaisin kulkevia ajatuksia vai kertakaikkinen tyhjyys ja elämän tylsyys.
Joskus kun ihminen on yksin alkaa päässä tykittämään yhden asian pyörremyrsky. Se pyörii, se tulee mieleen monta kertaa päivässä eikä siitä millään tahdo päästä irti.
Piti tehdä tuo, soittaa sinne tai järjestää se. Myös oman pään sisäiset äänet huutelevat joskus: olen vääränlainen, liian lihava, liian laiha, silmät liian pienet, tissit roikkuu…noita sisäisiä huuteluja on meillä kaikilla.

Ratkaisuna voi olla tekniikka: kuuntele äänikirjaa – saat ulkopuolista kuultavaa!

12 thoughts on “krapu 44”

  1. Metelin poistaminen toisella metelillä voi kyllä toimia. Itse luukutan toisinaan musiikkia suoraan korvakäytävään. 😀 Äänikirjoja olen kokeillut, mutta nukahdan niitä kuunnellessa eli ainakaan makuuasennossa ei voi. Pystyasennossakaan ei voi, koska alan blokata ylimääräisiä ääniä vaistomaisesti, joten koko tarina menee ohi. Minulle sopii perinteinen lukutyyli 😀

    Reply
    • Minäkin nukahdan makuuasennossa mutta onneksi voi laittaa ‘nukkumisajan’ vaikkapa 30 min kohdalle niin tarina paussaa siihen 🙂 Minä luen jatkuvasti kaikkea lyhyttä paljon mutta kirjoja kuuntelen koska on paljon käsillä tekemistä 🙂

      Reply

Leave a Comment