krapu 43 – boomereille

KRAPU 43 – boomereille

 

– Boomeri, kalkkis! Älä hikeenny, ota rennosti!

Miksei noi ikäloput voi tajuta, että me tiedetään kuinka hommat pitää hoitaa.
Minä tiedän ja osaan. Te kalkkikset ootte pihalla ku lumiukot.
Minä teen mitä haluan. Ja teenkin.
Olen teidän kaikkien kalkkisten yläpuolella.
En kysy teiltä lupaa enkä nöyristele.
Juoksen ja tanssin hulluna ystäväni kanssa silloin kun haluan.
Valitsen kappaleet ja niiden esiintyjät. Kutsun heitä lähipiiriini.
Saan heiltä ihailua. Ilman ihalua ja seuraajieni nuoleskelua en saavuta päämääriäni.
Tylytän ja olen jopa ylimielinen mutta sehän teitä boomereita ärsyttääkin.

Mietitte kuinka minä kehtaan. Ja kehtaanhan minä.
Teillä on vain surkea, hiipuva elämänne.
Luovuttakaa jo!

22 thoughts on “krapu 43 – boomereille”

 1. Uhmakkaan nuoren uhoa ärsyttää tahallaan vanhempaa väkeä. Ei vielä tajua, ettei ole maailman napa ja niitä kalkkiksia tulee melko varmuudella tarvitsemaan.
  Räväkkä krapu.
  Minuakin ärsyttää boomer-sana. Oikeastaan nimenomaan se, että taas on pitänyt käydä omimassa vieraasta kielestä sana. Kuitenkin moni vieras kieli on paljon köyhempi, kuin suomen kieli.

  Reply
  • Tuosta sanasta boomer. Se on vähän sama kuin ‘fuck’. Harva sitä päin näköä sanoo suomeksi. Vieraan kielen taakse voi piilottaa sen mitä ei suomeksi kehtaa/halua sanoa.

   Reply
 2. Tämä boomertaminen noin korkealta (PM) virkapaikalta ampuu yli reippaasti. Toteamus jälkeenpäin että oli huumoria ei parannna asiaa yhtään. Eipä jää harmaaksi hahmoksi historiaan 🙂

  Reply
  • Panee miettimään…miksi jakaa kun pitäisi yhdistää? Kenellä on huono huumorintaju? Mikä on huumoria? Katsoohan ihmiset reality-ohjelmia joissa toiset ovat huumorin uhreja, heille nauretaan ja pilkataan. Se on kai huumoria. Mutta minkälaista, kenen mielestä ja kenelle?

   Reply
 3. Ei ole ikinä ollut näin hyvää pääministeriä Suomessa, saa asioita aikaan ja vaikka heiluu ja natisee hallitus niin kasassa pysyy ja Sanna pitää ojennuksessa, jopa keskustan joka kusettaa aina. Rakastan<3

  Kraapaisu antaa hieman ylimielisen kuvan SMstä, puuttuu se aikaansaapa puoli, sillä se mitä saadaan aikaan ratkaisee enemmän kuin se kuinka työajan jälkeen vietetään vapaa-aikaa. Ja kenen kanssa.

  Hurraa x3 Sanna Marin!

  P.s. ja on niin söpökin, uih! *punastuu*
  P.s. 2 Luin Lucky Luke – Ryntäys Oklahomaan, siinä niitä uudisasukkaista jotka sinne "ryntäsi" kutsuttiin boomereiksi, siis v.1830 eli ei ihan uudissana;D

  https://en.wikipedia.org/wiki/Boomers_(Oklahoma_settlers)

  Reply
 4. Nuorta uhoa. Eiköhän elämä ja aika tasoita :D? Minä ajattelin heti, että kyse on hyvinkin nuoresta ihmisestä ja tuollainen sanoisinko omnipotentti-harha on ymmärrettävää.

  Reply
 5. Herkkähipiäisiä tiukkapipoja taitaa piisata joka ikäluokkaan. Mitä vahvemmin om identiteetti rakentuu “itsen” ulkopuolelta haalittuihin juttuihin, sen poissulkevampaa on suhtautuminen niihin, joilla se rakentuu vastaavalla tavalla omaksuttuihin, mutta toisenlaisiin juttuihin: ihmiset niiden sisällä eivät löydä toisiaan, löytävät vain jonkin ideologian tms. edustajan.

  Reply
  • Luen kommenttisi: omissa kuplissaan eivät löydä toisia toisten kuplien sisällä. Menikö oikein?
   Jos näin, niin onhan se vaikeaa esim. rokotevastaiset vs. -myönteiset. Riitoja ja jopa pesäeroja on noista syntynyt. Ei ole helppoa!

   Reply
   • Omissa mielessäni ajattelen kuplan olevan sitä, että ”toisenlaista” ei juuri tavata eikä siksi ymmärretä, mutta kupla voi puhjeta, jos se törmää ”toisenlaiseen”.

    Identiteettinsä ideologioista kasaavat sen sijaan aktiivisesti kampanjoivat toisiaan vastaan (joskus jopa enemmän kuin omansa puolesta)

    Mutta ei näille määrittelylle ole minulla mitään tutkimuksellista pohjaa, pelkkää pohdiskelua, joten eiköhän sinun ehdotelmasi kuplasta ole yhtä hyvä?

 6. Kuulostaa ihan samanlaiselta valitukselta kuin itse piti muutama vuosikymmen sitten. Ainahan se vanhempi sukupolvi on tajuttoman tyhmää, nuorille kuuluvat unelmat, haaveet ja kaikkivoipaisuus -kunnes heistä sitten tulee se vanhempi sukupolvi.
  Me ollaan boomereita kaikki, kun oikein silmin katsotaan. Me ollaan buumereita. Ihan jokainen 🙂

  Reply
  • Näin on. Läpällä kirjoitin kun mietin mitä 15-vuotias ajattelee yli kolmekymppisistä…Todellisuudessa nykynuoret taitaa venyttää murkkuikää aika pitkälle aikuisuuteen. 🙂

   Reply
 7. Vai hiipuva elämä, no, onpahan jotain matkan varrella kertynyt korvien väliinkin.

  Ärsyttää koko boomer – sana. Onko se jotenkin hienompi kuin seniori tai ikääntynyt…

  Reply
  • Boomer käännetään suomeksi kalkkis eli jämähtänyt 🙂 Muistan itse kutsuneeni vanhempiani kalkkiksiksi murkkuikäisenä. Silloinhan kaikki yli kolmekymppiset tuntui tosi vanhoilta ja vanhanaikaisilta…

   Reply

Leave a Comment