challenge of the day… päivän haaste ja sen vastaus…haaste jatkuu Kiinaan, Turkkiin & Taiwaniin…

Thank you Nicole! 🙂
I got a challenge from NicoleB.
Picture from directory nro 6, from there pic nro 6.

This was taken 14.9.2008.
What’s that?
My own invention! (suomeksi: niksipirkkaa egyptilaisittain!)
When the AC is on above us, extra water (because they didn’t fix the problem properly!) flows down the pipe.
Without this invention all the water would come on the ground and it would be wet to walk in and out the house…+ the sand…what a mess!

Now the water comes in to the bowl (most of it) and I empty it to the flowers – practical!

Nicole challenged people around the world, I’ll do the same.
Have fun!

0 thoughts on “challenge of the day… päivän haaste ja sen vastaus…haaste jatkuu Kiinaan, Turkkiin & Taiwaniin…”

  1. ebru; nopsa olit! 🙂mytho; you’re so right!johki; tuota kippoa pitaa valilla tyhjentaa! Kuvasta huomaa, etta osa vedesta on maassa…argh! kun saat lampenee AC rumba alkaa taas. Hirvea mekkala rikkoo hiljaisuuden (siis silloin kun on suht hiljaista)…ja veden valumista joutuu kyttaamaan…Taallahan ei siis korjata mitaan kunnolla ja perusteellisesti. Ja sellainen ihme, etta kaikkien perusongelma korjattaisiin kerralla – ei sellaista kaytantoa ole! Tuskin tuleekaan!nicole; smart? lazy i am! don’t want to clean the mess!

    Reply
  2. Vau, te selviätte noin pienellä kipolla. Meillä oli kesäaikaan sellainen normaalikokoinen ämpäri ja ihmeen usein sitä sai tyhjentää. En tiedä onko se kiinni ilmastointilaitteen koosta, meillä on kahdessa huoneessa sellainen mielettömän kokoinen laite.Aina ei ole noita laitettu niin kondikseen, viime kesänä oli naapureiden kesken riitaakin siitä kun joidenkin vedet valuu alakertaan…ja kun se ei tosiaan ole ihan mikään pieni määrä!

    Reply

Leave a Comment