1 year in Cairo, TODAY! 1 vuosi Kairossa, TÄNÄÄN!

Today one year ago we moved from Helsinki to Cairo.
What a year!
Beginning was really, really hard.
We had to learn so many things.
Still much to learn.

One more year to go…

Here’s a video, about 1 minute. There are views from the first and second hotel.
The first one, we stayed only 2 nights. We moved to the center of the city. For 2 months, almost.

Tänään on yksi vuosi siitä kun muutimme Helsingistä Kairoon.
Minkälainen vuosi on ollutkaan!
Alku oli tosi, tosi rankka.
Piti oppia monia uusia asioita.
Edelleen on oppimista.

Ja vuosi vielä täällä…

Videolla, reilu minuutti, on näkymät kahdesta eri hotellista ekan viikon aikana.
Ensimmäisessä olimme 2 yötä. Sitten muutimme keskustan hotlaan.
Siellä asuimme melkein 2 kuukautta.

0 thoughts on “1 year in Cairo, TODAY! 1 vuosi Kairossa, TÄNÄÄN!”

 1. EBRU; kiitos! kerrankin ihan aidosti paikallaan – olemme edelleen hengissa! JOHKI; tsemppia tarvitaan juuri tuon liikenteen sietamiseksi!Mieheni duunipaikalla 2 liikenneonnettomuusuhria (toinen oli hilkulla kuolla) kavelee kainalosauvoilla ja yrittaa paasta takaisin normaaliin elamaan…NICOLE; had red wine…because we’re still alive!BG; BIG, HUGE…20 milj people…back to Helsinki…we don’t know yet. I don’t want to go…but we’ll see…SUSA; on kirkkaampaa taalla missa asutaan..Kaikki auringonnousu/taivaskuvat on meidan pihalta otettu…LISASCHAOS; welcome!We visited here before we moved.But you don’t know all the daily difficulties until you live in.Like the traffic which the biggest minus and most scary thing here, it’s dangerous out there!SCRIBER; we’ve moved so many times – I’m almost pro!!!It takes lot of organizing, patient…Thank you all for commenting!Have a great day!

  Reply
 2. Congrats on you anniversary! I can’t imagine how difficult it would be to move to a different country. Wait a minute…. actually I can. But it was so long ago!Wish you much fun this year!

  Reply
 3. Tsemppiä toiselle vuodelle! Kairossa on erilaista, mutta ainakin itselleni ne miinuspuolet tulivat tavallaan yllätyksenä. Ja niitä ei voi välttämättä tietää ennenkuin täällä asuu. Inhoan Kairon suuruutta (meteli ei niin haittaa, kyllä hiljaisuuttakin löytyy jos haluaa) ja sen suuruuden myötä on moni asia suomalaistypykälle vaikeaa. Esimerkiksi se, että jonkin hyvin pienen asian toimittamiseen voi mennä 3 tuntia, enkä puhu byrokratiasta vaan ihan se arkipäiväinen syy eli liikenne. Tuntuu, että elämä menee hukkaan autossa. Elän nykyään autossa varmaan puolet elämästäni ;))))Meillä on se hyvä puoli, että voimme muuttaa ihan mihin vain Egyptissä, mutta en ole keksinyt vielä missä haluaisin asua!

  Reply
 4. mytho; in ‘real life’ IN there, it’s worse…traffic, noise, air…but interesting!Yaelian; just ollaan samaan aikaan linjoilla! Kokemukset tulevasta – mielenkiintoisia varmasti, hyvia- toivottavasti! Kiitos!

  Reply

Leave a Comment