ERROR on page when I'd like to leave a comment…what's wrong and where? Do you know? Mikä/missä vika: error on page kun haluaisin kommentoida?

At the weekend I visited many blogs around the globe.
I noticed that there many blogs I can not leave a comment because it looks like this:

En voi jättää kommentteja joihinkin blogeihin koska ID kohta on blanco eli näyttää tältä:

or like this
tai tältä

I type my comment BUT that’s it. ID is blank, I can not continue…

Kirjoitan viestin mutta kun haluaisin esikatsoa tai lähettää sen, en voi jatkaa koska ID kohta ei ‘toimi’

It says ‘Error on page’
alareunassa näkyy ‘Error on page’

Do you know where the problem is?
Is it in my computer or on the blog’s settings where I want to leave a comment?
I wanted to send an email to all those bloggers who have this Error but many blogs don’t have an email address…
Have you noticed these ‘Error on page’ blogs?
or
Do YOU get LESS comments than before? Have you changed your comments settings?

Tiedätkö missä ongelma on – onko se minun tietokoneessani vai blogin asetuksissa jonne haluan kommentoida?
Halusin laittaa emailin kaikille ‘Error bloggaajille’ mutta suurimmalta osalta en löytänyt mistään sähköpostiosoitetta…
Oletko sinä huomannut blogeja joissa tuo ‘Error on page’ ei anna lähettää kommenttia?
tai
Saatko ITSE normaalia vähemmän kommentteja? Oletko tehnyt muutoksia kommenttien asetuksiin?

10 thoughts on “ERROR on page when I'd like to leave a comment…what's wrong and where? Do you know? Mikä/missä vika: error on page kun haluaisin kommentoida?”

 1. HANNELEN PARATIISI; niiden kanssa minulla ei ole ongelmaa. Jotenkin on suojauduttava ettei ihan mita vaan paase yllattaen posteihin…Sori mutta Kairon liikenne on vaikeampi! 🙂 SIROKKO; mina kaytan paaasiassa IE ja silla en paase.Ja tanaan juuri varmistin etta yksikin blogi on Bloggerin mutten paassyt kommentoimaan…Eliomissa asetuksista on kiinni…taytyy tulevana viikonloppuna ottaa oikein tutkinnan alle tama kone..jos vaikka mies tajuis 🙂

  Reply
 2. Sama juttu täällä, en pääse embed-lootiin. Nörttisivuja selaillessani törmäsin juttuun selaimien frames-ominaisuuksiin. Aattelin että embed-juttu toimii framella jota selaimeni ei tue, siis Mozilla, sen sijaan pääsen niihin IE:llä, joten vika on todistettavasti Mozillani versiossa tai asetuksissa.

  Reply
 3. RITA; hyva ettet ole tormannyt moiseen! On arsyttavaa kun loytaa jonkun uuden, hyvan tai mielenkiintoisen blogijutun jota hauaisi kommentoida muttei voikaan.NICOLE; typepad…maybe…But why other Blogger bloggers can comment but not me? oooh, why can’t I understand more about this whole thing….JIENTJE; I just wanted you to know that I can’t comment your posts because of this problem.But now you know 🙂This is it.This seems to be a minor problem and no solution.It’s a pity that so many nice posts I can not comment…but what can I do? Nothing. Go on.Have nice day everybody!

  Reply
 4. Tuo on minulle tuntematon ongelma, mutta tänä aamuna yritin mennä muutamaan linkkiin jotka olivat blogin postauksessa ja ERROR vain tuli näkyviin. Päätin hyväksyä ilmiön kosmoksen tapana kertoa minulle että äläpäs nyt lueskele blogeja kun on erittäin kiireinen työviikko meneillään! (Yritän kyllä hoitaa omien blogien kommentteihin vastaamisen jotta en ihan törpöltä vaikuta.)

  Reply
 5. MYTHO; not that…it’s something to do with settings, I guess…YAELIAN; JUST NIIN!Kaikki ovat EMBED…eli minkaan pop-up kommentoinnin kanssa ei ole ongelmia!!Mutta minka takia jotkut bloggeri bloggaajat paasevat kommentoimaan mutta mina en, siis ihan saman paivan aikana?Minulla oli myos tuo ongelma, kesti ja kommentoinnin kanssa oli ongelmia.Kun palasin takaisin pop-up’iin ongelmat katosi! Tulis nyt joku asiantunteva ihminen joka osaisi sanoa mista kiikastaa!!!Halooo anybody!!!!????

  Reply
 6. Huomasin tuon saman ongelman joku aika sitten omalla kohdallani,kun halusin jossain blogeissa kommmentoida.Se tapahtui nimenomaan sellaisissa blogeissa,joissa on “embed” kommenttilaatikkotoiminta päällä. Mulla oli se itsekin molemmissa blogeissa jonkun aikaa, mutta muutin sen tähän pop-up kommentointilootaan,joka sullakin on,koska huomasin sen embed -laatikon olevan ongelmallinen ja hidas.Oletko huomannut ongelman vain sellaisissa blogeissa missä on tuo embed-laatikko vai myös muissa, missä on tämä sinunkin käyttämäsi pop-up kommentointilaatikko? Viime aikoina en ole enään itseni kohdalla huomannut tätä ongelmaa.

  Reply

Leave a Comment