young man singing a serenade & 2 image questions! nuori mies laulaa serenadia ja 2 kuvapähkinää…

I have totally forgotten to post this picture.
In our trip to Australia this young man wanted to sing a serenade to me.
Mr. X had a swim and he was so happy after that.
Yes, he’s a little bit crazy but real sweetheart!!!
He’s a friend of my younger son…greetings to Beijing!!!

ja tässä googlen käännös, taas niin hauska!!! 🙂

Olen täysin unohtanut post tämä kuva.
Meidän matkan Australiaan tämä nuori mies halusi laulaa yksi serenadi minulle.
Mr. X oli uimaan ja hän oli niin onnellinen sen jälkeen. Kyllä, he’s a vähän hullu, mutta todellisen kultaseni! He’s a ystävä minun nuorempi poika … terveisiä Peking!

Yesterday’s image question was too easy for you!
Today you have two images…what do you see?

Eilinen kuvapähkinä oli liian helppo teille! Siksi tänään onkin kaksi kuvaa!
Mitäs nyt kuvissa näkyy?

image A. / kuva A.

image B. / kuva B.

0 thoughts on “young man singing a serenade & 2 image questions! nuori mies laulaa serenadia ja 2 kuvapähkinää…”

  1. What’s happening to me? I forget to post answer image…I don’t remember to answer to your comments…forgive me – my mind has been…not here 100%….YAELIAN; kunhan naet vastaukset niin sitten sanot ‘olishan pitanyt…’, eiko? 🙂MYTHO; you’ll be surprised too! yes, ceramic…SIROKKO; ‘ma naytan sulle puskurin’ hih! keraaminen norsu juu! tai siis norsu keraaminen….ERBEBE; ei minullekaan vieraat miehet yleensa laule…oma kylla kun soittaa kitaraa ja joskus intoutuu…Eiko olekin hauska tuo kaantaja! Saa siita sen verran tolkkua etta paasee jyvalle mista kyse…Meilla ei tietoakaan paasiaisesta. Onhan taalla kopteja joille paasiainen on juhlan aikaa mutta emme kuulu tuohon joukkoon…Mies menee normaalisti sunnuntaina duuniin…(viikonloppu pe ja la, su on kuin lannen maanantai)Norsupa hyvinkin! 🙂

    Reply
  2. Ei tuollaiset miehet ihan joka päivä serenadeja tulekaan laulamaan, ainakaan minulle;)Kokeilin ranskaksi tuota käännösjuttua ja oli kyllä aika mielenkiintoista tekstiä…Iloista pääsiäistä Kairoon! Vai näkyykö siellä pääsiäinen mitenkään?Noita kuvia en edes yritä arvata…tai no tuo alimmainen on kyllä selvä elefantti.

    Reply

Leave a Comment