Obama's speech in Cairo 4.6.2009…Obaman puhe Kairossa…

ooooh I liked his speech! Together we can make this world better…Peace, no war!

Mielestäni Obama puhui hyvin. Väliin tiukasti mutta sanoma oli selkeä: vain yhdessä voimme rakentaa parempaa maailmaa… En ole poliitikko enkä osaa kirjoittaa poliitikon kielellä mutta arvostan miestä joka ei lue paperista, hänestä huokuu seisominen sanojensa takana…jotenkin vaan uskon mitä hän sanoo ja mihin hän yksittäisenä ihmisenä maailman huippujohtajana yrittää pyrkiä – rauhaan! sekä naisten tasa-arvoon sekä koulutukseen, Israelin ja Palestiinan rauhaan jne. Kyllä on mies täysin eri maata kuin edeltäjänsä…Did you see the speech? What’s your opinion?

Katsoitko puheen? Mitä mieltä sinä olet?


0 thoughts on “Obama's speech in Cairo 4.6.2009…Obaman puhe Kairossa…”

 1. Obama on taitava puhuja ja juuri sellainen johtaja, jota maailma nyt tarvitsee, mutta ainakaan hesarin mukaan hän ei onnistunut vakuuttamaan ääriliikkeiden edustajia. No kuka nyt onnistuisi…

  Reply
 2. HANNE; toivottavasti Obama saa tarpeeksi yhteistyokykyisia ja aktiivisia tukijoita koska yksin han ei kauaa jaksa…jotenkin tuli tunnelmalta mieleen menneet ajat…Martin Luther King ‘I have a dream’, Obamalla ‘new beginning’…

  JOHANNA; “kunhan se voima vaan saataisiin vain yhdistymään” just! ja vastapuolet aikuismaisesti sopimaan…
  Uutiskuvia katsoessa en voi kasittaa kuinka lelumaisesti aseita kasitellan, ihan kuin kynaa tai haarukkaa…

  Valitettavasti taalla ei ole demokratiaa vaan maata johdetaan militaristisen diktatoorisesti.
  Ihmiset pidetaan ‘kurissa’ poliisin pelossa…

  Reply
 3. En ole vieläkään nähnyt puhetta enkä ole ehtinyt katsomaan uutisia, mutta pitkin päivää olen ajatellut ja toivonut ja ollut mukana siinä ajatuksessa, että asiat jo alkaisivat tulla paremmiksi. Kovasti olen sitä mieltä ollut, että hyvyys huokuu tästä miehestä,ja niin monista muistakin ihmisistä, kunhan se voima vaan saataisiin vain yhdistymään.Siihen uskoen ootellessa 🙂
  Ja ajattelinpa päivällä sitäkin, että onneksi Blogitse on siellä paikalla jos en täältä asti itse saa valonvibroja sinne asti tulemaan. Yritin kyllä kovasti sillä pienellä liekillä minkä ilmoille sain.Monta pientä liekkiä kun yhdistyy niin siitä tulee iso! Ja niinhän olet näköjään ollutkin siellä samalla asialla. Ajatuksissa on voimakasta energiaa.

  Reply
 4. näin pienen pätkän kympin uutisissa tänään…
  Olin vakuuttunut…Minäkin uskon häneen…hän osaa puhua sielun ja sydämen kielellä…

  Reply
 5. SCRIBER; it’s…strange that still some people are not sure if he’s serious…

  LILY; together we make things happen! 🙂

  BG; yes! let’s not be prisoners of the past!

  MYTHO; we have to believe that we all want to live in peace…

  YAELIAN; ei auta kuin toivoa valtaapitavien viisautta ahneuden ja valinpitamattomyyden sijaan…kuinka moni huippumies on itse ollut eturintamassa…helppo on poydan takaa laittaa ihmisia toisia kiduttamaan ja tappamaan…milla tavalla tahansa!

  Reply
 6. I have seen/heard portions of it. I think much of the world wants to know peace. It is almost hard to imagine a day when the morning news story would not be something about war between countries..or neighbors……

  Reply

Leave a Comment