an answer to yesterday's image question + wedding pics…eilisen kuvapähkinän ratkaisu ja pari hääjuhlakuvaa…

Yesterday we had a dinner at Semiramis InterContinental Cairo, again. Suddenly I heard clapping and I knew something is going on – wedding!

I had my camera but quality of the pics is bad, I’m sorry. I haven’t learned how to take pics in situations like this…but I hope you get the idea…

Here’s the papa and his daughter…

Olimme eilen pitkästä aikaa kaupungilla syömässä. Korviini kantautui taputuksia ja jodlailuja, koukkasin kameran ja räpsin muutaman heikkolaatuisen (sori!) kuvan mutta ehkä näistä saa ideasta kiinni! Ylimmässä kuvassa isä ja tytär…


look at that dress! and how about this little man on the left…funny! 🙂

katsokaa tuota laahusta! ja entäs tuo nuori mies vasemmassa reunassa! 🙂

the River Nile / Niili

*
*
an ANSWER TO YESTERDAY’S IMAGE QUESTION
EILISEN KUVAPÄHKINÄN OIKEA VASTAUS

ps. don’t forget WO*IMA tomorrow! ps. muistakaa WO*IMA huomenna!0 thoughts on “an answer to yesterday's image question + wedding pics…eilisen kuvapähkinän ratkaisu ja pari hääjuhlakuvaa…”

 1. HI EVERYBODY!

  I don’t KNOW nothing about this wedding – who’s who etc.
  But this man did behive like a father. The groom came to take the pride down from that point. He looked VERY young.

  So. We have only these shots. We have to imagine the rest! 🙂

  Have a nice day!

  Reply
 2. Naisen puvusta tuli mieleen, että egyptiläinen kihlapuku on värillinen, hääpuku valkoinen. Mutta tiedätkö oliko tämä tyttönen ollenkaan paikallinen?

  Reply
 3. Vaaleanpunainen morsiusasu, aika hieno ja peittävä. Ihan hyvin olit nämä kuvat onnistunut ottamaan,vaikka aika vaikeaa se on tuollaisessa ex tempore tilanteessa ottaa kuvia.
  Ai tabletteja ne olikin,minä kun luulin että rätti 😉

  Reply
 4. Hm, puvuista päätellen saudeja tai muita arabeja (egyptiläiset ei mielellään ajattele itseään arabeina)? Enpä ajatellutkaan, että vaikka he tulevat kesäksi tänne lomailemaan, he viettävät täällä myös häitä.

  Reply

Leave a Comment